۱۴۰۰/۰۷/۲۶
اطلاعیه شركت در جشنواره ازحماسه تا_حماسه_2

اطلاعیه شرکت در جشنواره ازحماسه تا_حماسه_2

به اطلاع دانشجویان، کارکنان و اساتید محترم می‌رساند که جهت شرکت در جشنواره حماسه تا حماسه برای ارسال محتوای فرهنگی آثار خود اعم از: کلیپ، عکس، پادکست و. . . طبق بخشنامه سازمان مرکزی و دبیرخانه  جشنواره اقدام فرمایید.

به همین منظور نحوه ارسال پست در محیط اپلیکیشن های اینستاگرام و بله به نکات ذیل توجه فرمایید.

1- کلیپ و عکس و محتوای فرهنگی از کیفیت تصویری و صوتی مناسب برخوردار باشد.

2- برای الصاق هشتک جشنواره حماسه تا حماسه از هشتک ذیل استفاده و کپی کنید.

#ازحماسه تا_حماسه_2

دقت کنید که فاصله بین کلمات رعایت شود.

3- برای قرار گرفتن پست های شما در محیط اینستاگرام و دیده شدن و داوری حتما صفحه مجازی جشنواره حماسه فرهنگی به آدرس:

@hamasefarhangi

تگ(پیوست کنید)

4- سعی کنید برای پست های خود کپشن زیرنویس و اطلاعات تکمیلی درج کنید و لینک آن را در فضای مجازی و این گروه به اشتراک بگذارید.

5- لطفا از مطالب خارج از موضوعات اعلام شده از طرف دبیرخانه پرهیز کنید.

6- حداقل تعداد پست و محتوا برای شرکت در جشنواره و داوری در هر مرحله 5 پست میباشد.

7- قبل از ارسال هر پست نسبت به ثبت نام در سامانه جشنواره به آدرس ذیل اقدام فرمایید👇🏻

دوستان و همکاران و اساتید خود را به این جشنواره دعوت کنید.

موفق باشید

کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر