۱۴۰۰/۰۸/۱۸
قرار گرفتن نام عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر برای دومین سال پیاپی در جمع دو درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۱

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر برای دومین سال پیاپی در جمع دو درصد دانشمندان برتر جهان در سال 2021 قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، براساس پژوهشی که توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی داده‌های پایگاه استنادی Scopus انجام شد، فهرست دو درصد برتر دانشمندان پر استناد در تمامی رشته‌ها و  حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شد.

در این گزارش که ۱۹ اکتبر ۲۰۲۱ توسط انتشارات ELSEVIER در مجله PLOS به چاپ رسیده است، دکتر سید محسن پیغمبرزاده عضو هیئت علمی و دانشیار پایه 15دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر برای دومین سال پیاپی در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است.

دکتر پیغمبرزاده پیش از این به مدت 5 سال معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر بوده است و در حال حاضر از طرف سازمان مرکزی دانشگاه به عنوان مجری برنامه علمی صنایع پتروشیمی در نظام پایش آزاد مشغول به فعالیت می باشد.  هدف از برنامه علمی پتروشیمی، ساماندهی پایان نامه ها و رساله های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای حل مشکلات و نیازهای واقعی صنایع پتروشیمی می باشد که این رسالت مهم با مدیریت ایشان و همکاری جمعی از اعضای هیات علمی و همچنین صنعتگران حوزه پتروشیمی در حال انجام می باشد.