۱۴۰۰/۰۹/۱۰
مراسم تقدیر از فاطمه عبادی برنده ویژه جشنواره رشد دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

از فاطمه عبادی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر که برنده ویژه جشنواره ملی رشد دانشگاه آزاد اسلامی شده بود تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد ماهشهر، در جلسه‌ای با حضور حجت الاسلام علی عطایی نسب رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و دکتر پژمان شعبانی رئیس واحد ماهشهر فاطمه عبادی دانشجوی رشته معماری این واحد دانشگاهی و برنده ویژه جشنواره ملی رشد دانشگاه آزاد اسلامی مورد تقدیر قرار گرفت.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در خصوص کسب این رتبه توسط خانم عبادی گفت: جشنواره رشد دانشگاه آزاد اسلامی با هدف ارزیابی فعالیت‌های فرهنگی کانون‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از دی ماه سال گذشته آغاز و مراحل واحدی و استانی آن برگزار شد.

دکتر علیرضا عظیمی افزود: در مرحله داوری استانی از واحد ماهشهر ۴ اثر با عنوان‌های نقاشی روی شن با نام « بالحسین احرار» اثر فاطمه عبادی، رادیو فرهنگ دانشجویی واحد ماهشهر کاری گروهی از نگار نصیرفروزی، فاطمه سعید آبادی و علیرضا قنواتی، نقاشی با تکنیک گواش با عنوان ماهی‌های برکه اثر آنا دریاشناس و نقاشی با تکنیک گواش و مداد رنگی با نام «عبدالوهاب» اثر محدثه رامی  واجد شرکت در مرحله کشوری شدند.

وی در ادامه بیان کرد: در مرحله کشوری پس ارزیابی آثار ارسالی دانشجویان سراسر کشور و بعد از معرفی نفرات برگزیده در رشته‌های مختلف، اثر فاطمه عبادی دانشجوی این واحد دانشگاهی و برنده دور اول مسابقه عصر جدید به عنوان برنده ویژه جشنواره ملی رشد دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر گفت: مراسم اختتامیه اولین دوره جشنواره ملی رشد دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی و با سخنرانی دکتر محمدمهدی طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر جهان‌بین معاون فرهنگی این دانشگاه برگزار و برندگان جشنواره معرفی شدند.

فاطمه عبادی که کسب رتبه اول و برگزیده دوره اول مسابقه عصر جدید شبکه سه سیما و همچنین برنده ویژه جشنواره ملی رشد دانشگاه آزاد اسلامی را در کارنامه هنری خود دارد در حال حاضر دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در رشته معماری می‌باشد.